Therapeutische massage Schouten

Arnhem

Onze cursussen:

Onderbewuste processen herkennen in jezelf

Cursussen voorjaar/najaar 6 x in kleine groepen download onze folder. (klik)

In de 2 1/2 uur wordt er door middel van yoga oefeningen/meditatie en korte gesprekjes gezocht hoe jij steeds meer in contact bent met je eigen wijsheid, zodat je vandaar uit je keuzes gaat maken, ervaringen gaat verwerken, inzichten gaat verwerven om deze dan van daaruit in te zetten in je leven.

Chakra cursus

De groepjes zijn klein om individuele ruimte te bewaken, maar toch te kunnen leren van elkaars ervaringen/verhaal, zonder dat het om de groepsverbinding gaat.

Het is een cursus waar de nadruk ligt om jouw kwaliteiten in de volle aandacht te zetten.

Therapeutische Yoga (bellen voor informatie)

Cursussen voorjaar/najaar 7 x in kleine groepen met veel individuele aandacht.

In kleine groepen start elk voorjaar/najaar een blok van 7 weken Therapeutische Yoga.

Hier ligt de aandacht vooral op hoe je Yoga kunt inzetten voor je leer processen in je leven. Het gaat er niet om een oefening/Asana in zijn compleetheid te willen kunnen, maar te kijken waar je staat om jezelf te kunnen ondersteunen/volgen in de zoektocht naar jezelf /met jezelf.

De ene keer geeft de volledige Yoga oefening/Asana me een bevredigende ervaring/aandachtspunt een ander moment kom ik dat al tegen tijdens het begin of midden van de opbouw van de oefening/Asana.

De Therapeutische Yoga cursus is bedoeld opdat je de Yoga in kunt zetten naar de behoefte die er voor jou op dat moment bewust of onbewust toe doet.